torstai 28. marraskuuta 2013

Bussimatkan toilailut ja pienet päivitykset.

Heii, Täs käytiin eilissä päivänä Matkuksessa Paulan ja Titun kanssa ja nyt oli sitten tänään viimeinen koe koeviikosta ja viikko meidän itsenäisyyspäivän esitykseen. Jännittää ja Ofimia tulee maanantaina auttamaan mua valitsemaan mekkoa.  Mutha siihe Matkukseen....

Lähdettiin sitten bussilla kun ensin oltiin käyty ruotsin preppaustunnin jälkeen ja sitten mietittiin et missä meidän pitää jäädä bussilla. No me sitten jäätiin  mutta sit tämä ihana kuski sanoi että päästään siinä kyydissä parkkipaikalle asti. Oli vähän tunaroitua mutta päästiin kuitenkin kauppakeskukseen.

Kuljeskeltiin miten sattuu, sitten syötiin Subit ja lähdettiin Ikeaan. En ole koskaan ennen käynyt Ikeassa kalustepuolella mutta nyt kävimme kiertämässä kerroksen. Ihastuttiin sitten niihin huoneisiin täysin ja nyt haluaisin sisustaa, maalata ja koristaa tämän solu-huoneen sellaiseksi mitä siellä näki samansuurusia huoneita,

 
Siellä ne valtas lasten leikkipaikan ja jäivät katsomaan 101 Dalmatialaista mutta lopulta saatiin matkaa jatkettua.

Piti tuon yhden jalkavammaisen päästä lepuuttamaan itseään.

Mutta lopulta voi käydä näin.

Vallattiin lasten leikkipaikan viereinen penkki, tästä näkee meidän tavaroita osan ja tässä on jäänyt kuvan ulkopuolelle 1/3 kaikesta tavarasta.

Lopulta kun pääsimme kotiin niin meillä oli jo tuttaville joululahjoja hommattu, Paula osti pinkin joulukuusen.. Mutta mulle lähti mukaan nilkkurit Skopunktenilta (tulen varmaan käyttämään niitä jossain cossissakin tulevaisuudessa.) Myös ostin alusvaatteita ja keittiötarvikkeita Ikeasta mitä nyt jäi vielä uupumaan. Lisäksi ostin sellaiset villasukkahousut New Yorkerista odottamaan koulun Itsenäisyyspäivän juhlaa.

Kuva skopunktenin sivulta otettu.

Nyt pitäisi alkaa suunnittelemaan Yukiconin cosplayta (jos pääsen sinne töihin) . Suunnitelmissahan mulla oli Carla Yaeger, mutta en ole ihan varma. Pitäisi vain saada äiti kangaskauppaan kanssani ja hommata hamekankaat ja essuun myös kangasta. Lisäksi tässä viikko sitten n. tuli mun Levi peruukkini ja se odottaa nyt lopullista tuunausta.

Lisäksi mulla olisi viikonloppuna leiri Joroisissa, että sinne sitten suuntaan. Adios potatoes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti