maanantai 11. huhtikuuta 2016

Jotain Popcultista ja vuodesta 2015

Heh, huomasinpa ustiinsa etten koko vuonna 2015 saanut yhtään blogitekstiä aikaiseksi, mutta syyttänen tuosta koulua, omaa laiskuuttani ja innostuksen puutetta kirjoittaa. Saatoin luvata itselleni että nyt otan itseäni niskasta ja jos vaikka jaksaisin jatkaa blogailua kun piakkoin on lukio suoritettu ja cosplayinnostus on jälleen palaamassa.

Mutta joo, lyhyesti vuodesta 2015. En paljoo asuja tehnyt ja conitkin jäivät vain Animeconiin ja Traconiin, mikä näin jälkikäteen tuntuu oudolta, sillä jo nyt tänä vuonna olen käynyt kolmessa tapahtumassa ja neljäs on jo nurkan takana ja sinne pitäisi Cosplay ehkä jo aloittaa pikkuhiljaa.

Animeconissa 2015 asuina toimivat Haikyuu!!:n Hinata Shouyou ja Ponyosta Granmamarena eli Ponyon äitinä. Hinataa haluan vielä uudestaan cosplayaa mut Granmamareen en ihan niin tyytyväinen ole. Traconissa 2015 jäi cosplayt kokonaan matkasta ja kuljin siellä improvisoimissani asuissa. Tarkoitushan oli Cosplayaa Persona 4 pelistä Yu Narukamin kauneuskilpailuversiota, mutta sain hermoromahduksen asua tehdessäni ja päätin että nyt saa Narukami odottaa toiseen coniin.


Todiste 1 siitä että cossasin ihan ok


En jaksanut enää kuvaa muokata, tässä vaan näkee millanen cossi lopulta oli. Peruukki ei ollut paras mahdollinen
Joo, tuossapa nuo 2015 kuvat jotka itse kelpuutan koska en osaa olla tyytyväinen. Toisaalta tein kaksi asua viikossa kesätöiden ohella coniin ja laatu oli just sitä itteensä. ehkä teen tästä parannellun version joskus toiste. Granmamareen oon ehkä sen verran pettynyt kun taso oli tosi huono etten mä halua laittaa siitä kuvatodisteita, tai ehkä yhden. 

En kommentoi tästä sitten sen enenpää
Mainittakoon että molemmat kuvat on ottanut mun tyttöystäväni. Onneks oli seuraa ja omasta mielestäni pilalle menneet cosplayt eivät haitanneet conia. 

Eipä mulla varmaan muuta vuodesta 2015 ole sanottavaa kuin se, että putosin Idolityttöhelvettiin ja aloin katsoa JoJo's Bizarre Adventurea ja innostuin ehkä liikaa..

Eli vuoden 2016 consaldo näyttäisikin tällä hetkellä tältä, menneet ja suunnitelmissa olevat: 
- Frostbite
- Nekocon
- Popcult
- Desucon
- Animecon
- Tracon

 Mimiconia harkitsen vielä, sillä pääsykokeet yliopistoon ja ammattikorkeakouluun, mutta haluaisin kovasti päästä näkemään Valitsen Sinut! musikaalin kun se Popcultissa meni ohi työvuoron takia. 

Eli Frostbitessa cosplayasin vain lauantaina. Silloin vedin erään version Love Liven Hanayo Koizumista. Olin itse ihan tyytyväinen asuun. Frostbite oli ensimmäinen K18-tapahtuma ja pidin siitä ilmapiiristä ja odotan innolla tulevia Desuja. 

Hanayoo~ Pidin tästä asusta vaikka se ei ihan täydellinen ollut

Minä hame päällä ja stay upit jalassa? Kaikkea sitä.
Nekoconissa menetin sitten Ohjelmanpitoneitsyys, mitään en cosplayannut taaskaan. Ohjelmanpidon lisäksi päädyin valokuvaamaan muutamaa cosplayta. Coni oli pieni, mutta tilaa oli kaikille ja hauskaa oli

Sitten Popcultista. Ensimmäinen kerta Popcultissa ja yksin Helsingissä. Nolottaa ehkä hieman että melkein 19 vuotiasta jännitti suunnattomasti tämmöinen pikku seikka. Stressasin ehkä liikaa tätä reissua mutta kaikki päättyi hyvin. 

Olin Popcultissa siis työvoimana oikeastaan, mutta hengatakkin kerkesi onneksi. Lauantaina aamupäivästä vietin aikaa Jefren kanssa kun ollaan netissä jutusteltu useampaan otteeseen joten oli helppo hengata. Kävin heittämässä iltapäivällä tavarat majapaikkaan ja palasin conipaikalle. Frostbitessä tapasin ihanan ihmisen ja oltiin sovittu että Popcultissa pitää sitten hengata paremmin ja kun saavuin majapaikasta, näin hänet sittten siinä ulkona ja jäin juttelemaan siihen siihen asti että työvuoroni alkoi. Työvuoron jälkeen liityin taas hänen ja ystäviensä seuraan ja melkein loppuajan heidän seurassaan sitten pyörin. Olen todella kiitollinen että sain olla heidän seurassaan ja tutustua heihin, vaikka oonkin tämmönen yliujokakkiainen ;w;

Jotain mitä pidin lauantaina päälläni :3

Popcult oli minulle ehkä tähän asti tämän vuoden paras tapahtuma, sillä tutustuin niin moneen ihmiseen ja vaikka tein töitä niin sain silti nauttia tapahtumasta. Tapahtuman jälkeen olen nyt ollut hyvin oma itseni eli koko ajan yliemotionaalisessa tilassa, en muista millon viimeksi olen tapahtuman jälkeen itkenyt näin paljon, ehkä joskus 2013? 

Coniloot näytti sitten tältä, Hisokamagneetti ja Jyushimatsu pinssit menossa kavereille
Tapahtumassa käytin rahaa ainoastaan taidekujalla, sielläkin hyvin vähän. Printti ja pinssit ovat Sulotius nimiseltä artistilta ostettu, Hisokan myyjältä en tajunnut käyntikorttia ottaa :/

Kunhan nyt saan itsestäni taas niskasta kiinni niin päivitän tulevat cosplay suunnitelmatkin tännepäin~

Adjö~ 
Pauli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti